kolmapäev, 1. aprill 2009

Saadan omalt poolt avapostituseks toreda jao, kus 6S slämm tuleb välja hoolimata sellest, et trumbiklapp on 4-3 ja väljamängija AQxx taga istub kolmas KJT. Jaotus pärineb The Timesi bridžikalendrist, mille sain sünnipäevakingiks ühelt töökaaslaselt ja kust iga päev ühe bridžijutu loen. Proovin seda jaotusteesitluse programmi ka.

W tegi loogilise, kuid ebaõnnestunud avakäigu: väikse risti. Pärast seda oli slämm väljas. Mäng läks nii:Risti mutt lauast, ruutu AK (käest viskas ärtusid), risti A, ärtu A, ärtu löök, ruutu löök, ärtu löök, risti löök, uus ärtu välja. Selle trumpas laua viimase trumbiga, ainsas lootuses, et W käes on kõik kõrgemad trumbid. Ja nii olnudki. Kolme kaardi lõppseisus oli vastastel veel 6 trumpi üleval. Nüüd jäi üle veel lauast üks väike odavmastikaart käia, sinna käest ärtukaduja visata. W pidi trumpama oma KJT-st ning oligi sisse visatud. Slämm väljas!

1 kommentaar:

  1. Lisasin jutu põhjal tegeliku mängu ka juurde. Kliberite tagaajamine on natuke tüütu (jaotus tuleks avada kõrval aknas).

    VastaKustuta