reede, 10. aprill 2009

Väljamängu ülesanne

Mängid IMPidele 4♠ lepingut. 1NT oli 15-17. Avakäiguks ♣10, East mängib ♣QKA, trumpad. Sinu mänguplaan?

4 kommentaari:

  1. Löök väiksega. Kui üle lüüakse 10ga, tuleb võtta käik lauda, tõmmata pada äss ja 2 ruutut ja siis kõik padad (vajadusel tõestatud lõikusega) ja E jääb punaste sundi.

    Kui üle ei lööda, siis väike trump käest ja ükskõik mis west paneb, lauast sõdur - edasi võtad lauda, jälle suur pada ja 2 ruutut ja pajad käest (vajadusel tõestatud lõikusega) ja sama sund.
    Või on midagi paremat?

    VastaKustuta
  2. Mina mõtlesin sama variandi:) Aga Mihkel jõudis ette ja nüüd ma ei saanudki hiilata.

    VastaKustuta
  3. see on suht klassikaline ülesanne, aga hakkasin ka muid mänguplaane mõtlema (tahaks ju 11 taha saada) - pada ässa alla (KUI West masti pani muidugi), seejärel ärtu-ärtu-ärtulöök, kui mutt ei kukkunud, siis tõmbad padakuninga (eeldame siis, et see mast on 3-1), lähed ruutu ässaga lauda ja käid neljanda ärtu ning lööd selle kinni ja viskad trumbiga välja - nüüd käib Ost kas ruutu kahvlisse või kui tal on neljas risti väljaviskekaardiks, on tal 3-4-2-4 jagu ja ruutu emand on tõmbes. Krt ma olen seda jagu kunagi lahendanud varem, ma arvan.

    VastaKustuta
  4. Moraal: kui Laurile anda sama ülesanne teist korda, siis on see ülesanne juba klassikaline :)

    Mulle see jagu meeldib seepärast, et 100% mänguplaani juures tuleb teha lõikus, mis kindlasti kaotab. Mina selle peale küll ise ei tulnud, vaagisin erinevaid sunnivariante.

    Jaotuse pikem analüüs

    VastaKustuta