neljapäev, 14. juuni 2012

Iirimaa teine-kolmas päev

Elu-olu on läinud paremaks. Rentisime endale pisikese auto ning nüüd saame mängukohta alla poole tunni sõita. Lisaks on lihtsamad ka muud liikumised. Praegu oleme näiteks teist õhtut järjest ülejäänud koondisel külas. Eile pakuti siin Pihla-Triinu eestvõtmisel hõrku kana ahjutomatite ja pestoga ning maasika-puuvilja purukooki. Praegu küpseb jälle ahjus mingi hõrk kanaroog ja lubatakse ka maasikatega šokolaadikooki. Lisaks jalgpall ja hea seltskond. Ilmast: lakkamatu vihm.Eile õhtul hilja korraks näitas päikest ka. Tänu sellele on Iirimaa meile praegu üsna halli ja märja mulje jätnud. Aga ega me kuigi palju linna ei näegi. Elu kulgeb bridži-rütmis: mängimine, kiibitsemine, analüüsimine. Triinu arvas, et peale selle turniiri lõppu oleme ilmselt tippvormis - kõikvõimalikud patserdused on tehtud ja nendest on õppust võetud. Bridži üks võludest seisneb aga selles, et alati, alati on ruumi veel üheks originaalseks patserduseks! Mäng on meil pärast esimest triumfi läinud üle kivide ja kändude. Kaotus Belgiale (4-25) on kahjuks suures osas allakirjutanu paturegistris. Edasise mängimise kvaliteedi huvides üritan selle matši võimalikult kiiresti unustada, nii et pikemalt ma sellel ei peatu. Tänane esimene matš Taani naiste vastu lõppes kerge kaotusega (13-17). Minul on eelkõige kahju pakkumata jäänud suurest pajaslämmist, mis takerdus vaid selle taha, et me Pihlaga vastame kuningaid erinevalt (mina 1/03/2, tema 0/1/2). Muidu oleksime naisteturniirilt ainsana selle ära pakkunud. Meestest olid enamus suures slämmis, mis ilmselt peegeldab hästi meeste-naiste taseme vahet. Poola vastu pidasid meie tiimikaaslased päris tublisti vastu, kahjuks tuli vastu võtta kaks slämmideltat. 9-21 pole siiski katastroof. Aga nüüd on küll aeg võitma hakata. Tegime sellega täna õhtul vabas voorus juba algust - 18 VP-d teenitud. Lisaks saime teha väikse jooksutiiru ja nii ka oma füüsilise vormi eest hoolt kanda. Terves kehas terve vaim! Aga nüüd sai söök valmis, nii et pean lõpetama. Ärge kaotage lootust, võitlus kestab! Panen mõned pildid ka. Üks pilt seisust esimese vooru järel - püüame sama seisu uuesti ekraanile tuua! Teine pilt jaotuste analüüsimisest.

3 kommentaari:

  1. Vaatamata sealsele lakkamatule vihmale ja pidevale ekskurssioonile kodu ja mängupaiga vahel, on siiski teie üle mõnevõrra kade meel. Päev otsa bridži mängida ning õhtul hõrgu kanaroa ja maasikatega šokolaadikoogi kõrvale jalkat vaadata tundub peaaegu nagu unistuste elu. Eriti veel, kui jääb aega vahepeal jooksutiir teha, heal seltskonnal külas käia, suurt slämmi pakkuda ja edetabelis liiderdada.

    Vaadake ainult, et ei lase paari ebaõnnestumise tõttu võitlusvaimul langeda, üksikuid kaotusi tuleb ette kõigil - isegi valitsev maailmameister Holland hävis Open koondiste turniiril teises voorus 11-19 mingitele sokkudele. Põhimõtteliselt, nagu juuresolevalt pildilt näha, olete ju võimelised tuule alla tegema kõigile. Ärge ainult veini ja jaotuste analüüsiga üle pingutage.

    Andres

    VastaKustuta
  2. Tore lugeda, kuidas teil läheb. Hoian teile ikka pöialt!

    VastaKustuta
  3. Tõe huvides tuleb mainida, et naiste turniiril siiski üks paar pakkus selle 7S ära - kreeklannad nimelt. Kahjuks õnnestus neil see taha mängida.

    Meeste turniiril pakkus 7S 19 paari 32-st ja taha käis selle kolm. Muuhulgas jäi 7S -1 viiki ka Eesti matšis (Küprosega).

    VastaKustuta