neljapäev, 21. juuni 2012

Iirimaa 10. päev

Täna kaks vastast - Itaalia ja Türgi. Läksime usinalt poole 10ks mängupaika kohale, siis selgus, et naistel algab mäng alles kell pool kaks. Läksime siis seniks koju vugrafi vaatama ja Scrabble'it mängima.
Itaalia tädi oli esimene ebameeldiv vastane, kes mul on olnud. Kutsus mulle kohtuniku selle peale, kui kaitses Lavinthali signaaliga julgustasin masti, kus mul oli emand, selle asemel, kus mul oli äss. No mis katsja see selline on, kes ausalt talle ei signaali, kus mis kaart on. Ja ei lubanud mul, vasaku käega mängijal, pakkumiskaarte pea alaspidi kandikule panna, nii et pidin iga kord ebamugavalt kätt väänama. Sellesama jaoga oli üks teine tore lugu ka. Triinu jättis meile siia võlušokolaadi, mille söömine pidi õnne tooma. Poole Itaalia matši peal sõingi tüki ja siis mõtlesin, et vaatame, kas toimib. Vastane oli parajasti 5S lepingus ja väljatulemine sõltus sellest, kas ta otsustab õigesti, kummal kaitsjatest on äss, kummal emand (duubel KJ käes). Kui valesti paneb, siis tähendaks, et šokolaad toimib. Ja töötaski! Katsetasin seda ka teises matšis, kui vaatasin, et Tuul on raskes slämmis. Toppisin lauas kiiresti tüki šokolaadi suhu, aga kahjuks jäin hiljaks - slämm läks taha.
Teisest matšist, enne meiega mängu 2. kohal olnud Türgi vastu, jääbki meelde õpetussõna "Never bid a slam!" Meie tiim läks taha kolmes slämmis (me Tuulega pakkusime kaks, mõlemad lõikest, kumbki ei lõikunud. Homme võime siis veel kaks 50% slämmi pakkuda ja need peavad siis välja tulema. Muidu mina enam tõenäosusi ei usu!) ja vastane kahes. Kusjuures ainult üks viiest slämmist pakuti mõlemas toas. Kõlab nagu meeste koondise viis viimast jagu - kõigis pakuti slämm, vaid üks neist tuli välja.
Olin Indrekule enne rääkinud, seoses Iirimaa ja punapeadega, et Vugrafiteatris istub viimasel ajal üks ilus pikk punapäine tüdruk. Kes silitab ja patsutab väga familiaarselt ühte kiilanevat ja pontsakat keskealist härrasmeest. Indrek läks siis täna vaatama (ettekäändeks oli, et tahab jälgida Monaco-Iisraeli matši) ja ütles mulle, et see härrasmees oli Nunes. Vat mis tähendab maailma teine number olla!
Aga kokkuvõttes siis täna kaks kaotust. Ainuke hea uudis oli see, et Hispaania ja Iirimaa kaotasid veelgi suuremalt. Seega oleme viimasest kohast korralikult ette rebinud ja viigis 17.-18 koha peal Hispaaniaga. Lõpuspurt alaku!

1 kommentaar: