neljapäev, 14. mai 2009

"Slämmitõke"

Taaskord slämmisadu Keila klubis, mis iseenesest ju tore. Sai pakutud 6nt ja 6s, mis tulid. 7sx mis ei tulnud ja 3sx+2 mis kõrvalmasti sõduri õige lõikusega olex +3 olnud;) Kuna viimane oli 20p liinil siis vaevalt et leidub järgnevus või systeem mis võimaldax selle ära pakkuda aga ehk keski leiab miski kavala idee siiski:) Pakkumine ja avakäik on näha, väljamängu jätaks esialgu nuputamise mõttes enda teada:)

4 kommentaari:

  1. Mts, pane suuremad diagrammid palun.

    Aga jah, kui juba 12 tihile vihjad, siis ilmselt kukkus singel pada sõdur. Pärast kolme padaringi lõikasid risti näppu (ilmselt alustades sealt käest kuhu kolmas trumbiring jõudsid) ja vastane käis ärtu pildi alt masti läbi. Või siis koguni EJ-st, kuigi lauda vaadates tundub see müstiline. Noh ärtu läbikäimine on niikuinii müstiline ju;)

    VastaKustuta
  2. Suurem.

    Panin mängukäigu kah lõpuni. Oligi nii nagu Migu arvas et käidi ärtu QJ alt. Osalt kyll tänu segastele signaalidele.

    Tagantjärele vaadates tundubki et Osti kätte risti jackiga tihi sokutamine oli sisseviske suhtes parim. Tal on kyll lihtne väljavise risti näol olemas aga partneri kontra ergutas ilmselt agressiivsemale kaitsele ja nii ta ymberlylitust otsiski.

    VastaKustuta
  3. Ärtu käik anyway täiesti mõttetu - kui ka need K9 on partneri käes duublis, ei saa kaitse 3 ärtutihi kui just väljamängija väga purjus ei ole.

    VastaKustuta
  4. 3ärtut õnnestub kaitsel saada kui väljamängija suurim ärtu oleks väixem kui Osti kolmas ja risti peale ei õnnestu kaotada ühtegi neist.

    VastaKustuta