reede, 10. juuli 2009

Poiana päevik - 3. päev

Meie eilsetest vastastest 2 on hetkel turniiri liidrid ja kolmas oli see kõvimaks peetud Holland. Selle juures ei tundugi meie skoor (14, 11, 15) kõige hullem. Saksamaa ja Hollandi vastu, kes on tõepoolest kogenud mängijad, pidasimegi ilusti vastu – tegime põhimõtteliselt viigid (Hollandi vastu jäi viigist ja kuldse palli murdosast puudu vaid 1 IMP). Ungari vastu läks meie mäng aga lubamatult loksuma.

Viimase kolme jaoga õnnestus meil ungarlastele kaotada 31 IMPi ja kokkuvõttes tuligi 11-19 kaotus. Näiteks mängisid vastsed ühes toas välja ausa 4S, teises toas aga võitsid samas jaos väikese abiga 4H (topeltgeimisving kallis tsoonis). Siis piirdusid meie vastased osamänguga kolmandal korral ja said 9 tihi, kuigi tundus, et 10 peaks ka võimalik olema. Meie tiimikaaslased üritasid kümmet tihi neljandal korrusel kokku kraapida, kuid ebaõnnestusid samuti. Kolmandas õnnetutest viimastest jagudest tuli geimi võitmiseks õigesti ära mõistatada seis xx vs KJxx. Ungarlane pani pika mõtlemise järel õigesti, Pihel pani pika mõtlemise järel valesti. Otsustasime, et edaspidi katsume teha enne 5 viimast jagu väikese šokolaadi-limonaadi pausi, et ennast lõpuspurdiks koguda (Lauri ütles, et Eesti tiimidele on iseloomulik viimaste jagudega matšid pange panna).

Aga selle eest tegime selles matšis ka mitu ilusat asja. Näiteks võitis Pihel kaunis stiilis ära lepingu 6S (meie vastased olid geimis ja said tõele au andes ka 12 tihi, aga ikkagi). Pihel kirjutab siia jao, võib-olla Hendrikul on mahti Handviewerisse ümber panna (meil siin nett kõikuv). Vaadake, millise mänguplaani te valiksite. Lauri ütles, et vugraphi kommentaatorid pakkusid teist plaani kui see, mida Pihel kasutas, kuid Pihla meelest pole tema oma halvem sugugi.
KJxx
AQJxx
Kx
Kx

Axxx
X
AT9xx
Axx

Pakkumise stiilinäide ka juurde (ühepoolne):
1C 2D (ebaühtlane leht ruutuga)
2H (relee) 2S
3S 4C
4D 4H
4S 4NT
5H 6S

Eile õhtul tähistasime koduses ringis Maarja ja Erika sünnipäevasid. Nüüd on kõik meie tiimiliikmed käimas kolmandat elukümmet. Lisaks avastasime, et see aasta on kõigi meie tiimiliikmete (kaasaarvatud Lauri) jaoks juubeliaasta. Oleks selle peale varem mõtelnud, oleks võinud teha juubeliturniiride sarja, sarja võitjale auhinnaks poni.

Tänased vastased: sellised bridžigigandid nagu Türgi, Poola ja Itaalia. Ja vaja on võita!

2 kommentaari:

  1. Täitsa head tulemused minu arvates. Jätkake samas vaimus ja hoiatage ikka ette, kui on oht Vugraphi sattuda. Muide, see Pihla slämmijagu oli üks kolmest, mida BBO-s kiibitsesin ja seal ühes toas väljamängijal lepingut võita ei õnnestunud.

    VastaKustuta
  2. Homme olevat lootust, et neiudest tehakse ka BBOs vugraphit

    VastaKustuta