laupäev, 11. juuli 2009

Poiana päevik - 4. päev

Eile meil kuigi hästi ei läinud. Kõigepealt saime moraalse võidu Türgi vastu (2-imbine võit, 3 impi annaks juba 16-14), seejärel lagunesime koost Poola vastu (6-24) ja lõpuks ei suutnud rahuldavalt realiseerida oma ilmselget paremust Itaalia vastu (19-11 võit, aga tahtsime enamat).
Poola vastu tõi meile suure kaotuse eelkõige ühes toas võidetud, teises kaotatud kalli tsooni slämm. Meie Erikaga mängisime enda meelest selle matši siiani kõige paremini. Mina oskasin kaotada küll ühe kalli tsooni geimi. Toon selle siinkohal ära ka.
Laud:
K1032
A732
Q42
62

Käsi:
Q94
KQ864
K5
A104

Avakäiguks oli ruutu 8, mis lasti läbi minu kuningani. Vajusin sügavalt mõttesse, kuna teadsin, et selle geimi võitmine on puhtalt õigesti otsustamise küsimus. Pada ma ise mõistatada ei taha (miskipärast otsustan sellistes kohtades enamasti valesti, see-eest Erika õnneks otsustab enamasti õigesti). Kõige parem oleks, kui vastased minu eest midagi ära lahendaksid. Trumbist alustada ei tahtnud, kuna plaanisin pigem lasta vastastel mingeid topeltlööke anda ja trumbi 31 korral võiks laua trumpidest selleks väheks jääda. Lõpuks otsustasin alustuseks midagi ära anda ja vaadata, mis juhtub. Peab ju andma vastastele võimaluse eksida.
Tõmbasin seega risti ässa (westist väike, ostist 9) ja käisin veel ühe risti. Ost võttis selle emandaga (mille üle mul oli hea meel, sest tema poolt on ka ruutukäik mulle soodus). Pärast pikka mõttepausi jätkas ost väikse pajaga. Surusin endal mõttes kätt ja mängisin väikse paja, mille west võttis ässaga. Nüüd vajus west pikalt mõttesse ja käis lõpuks risti. Lõin lauast seitsmega… ja ost lõi poisiga üle. Risti jagunes seega 6-2 ja olingi kolinal taga. Kuna westil on pajas AJ duubel, ei ole tegelikult peaaegu võimalik pada valesti mõistatada.
Panen meie pakkumise ka:
N E S W
1NT p 2C
p 2H p 4H
p…

Nagu näha, ei pakkunud west oma soliidset kuuendat ristit (KJ8753) vahele. Ilmselt ei võimaldanud nende süsteem siinkohal teisel korrusel naturaalselt ristit pakkuda.

Itaalia tüdrukud mängisid viimases matšis tõeliselt pehmelt. Suur võit läks kaduma meie lauas, kuna esiteks ei pakkunud me slämmi, mis olenes masti 10x vastu KJxxxx õigesti lahendamisest (paraku jälle valesti polnud võimalik panna, kuna nii äss kui emand olid ees) ja teiseks eksisime reegli Law of Total Trumps („Kui mängid mastilepingut, võiks sinu poolel olla trumbimast pikem kui vastaspoolel“) vastu, jäädes lepingut 4H mängima 4-1 klapiga (pakkumisjärgnevusest ajalugu vaikib, kuid Lauri mõistatas selle õigesti ära ja teenis nii kihlveos Balašovsi vastu ühe õlle, seega päris tühja see jagu ka ei läinud.

Eilne õhtusöök oli väga hea, eelroaks juustumakaronid, põhiroaks kanašašlõkivarras ja hõrk kartulipuder, magustoiduks riisipuding. Õhtuse Katanimängu võitis Erika heas stiilis. Täna hommikul käisime hotelli basseinis ujumas. Kahjuks ei saanud eriti sportida, kuna vesi oli mugavate turistide heaolule mõeldes väga soojaks köetud ning juba peale paari otsa olime üsna kurnatud. Tegemist oli rohkem vedelemisbasseiniga, mida kinnitas ka basseini servas olev vesibaarilett koos vette paigutatud baaripukkidega.

Tänased vastased: Rootsi, Rumeenia ja Prantsusmaa. Proovime korrata Taani tüdrukute eilset saavutust: 25+25+25.

Soovitame otsida üles ka tänane Daily Bulletain: võite kohata mõnda tuttavat nägu.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar