laupäev, 4. juuli 2009

Pöidlad pihku! (Saates meie tüdrukuid teele)

Neljapäeval, 9. juulil istuvad Brasovis (Rumeenia) laua taha Erika, Maarja, Pihel ja Tuul (aga kaptenina ka Lauri), et osaleda 22. Euroopa noorte võistkondlikel meistrivõistlustel .

Järelejäänud päevadega on raske midagi enam ära teha, kuid arvan, et suur töö on Teil juba tehtud. Siiski soovitaksin veel lugeda minu enda ühe lemmikmängija ja tubli treeneri Karen McCallumi suuniseid "How to maximize your chances of winning" (võib-olla olete seda juba teinud, aga "kordamine on tarkuse vanaema").

BBO kannab mänge üle online'is (9.-18. juuli, kell 10, kell 14 ja 17.30, vt ka ülekannete graafik), loodame et satute vahel pildimasina sisse.

Soovin Teile südamest edu! Et aastalõpul oleks parimate võistkondade ja treenerite valikul jälle kellegi poolt hääletada!

NB! Et olen ennast möllinud Vugraph' kommentaatoriks, siis äkki saate mulle saata oma pisikesed bio'd, millega kommentaari ilmestada, kui juhtub, et satume samasse lauda :-)

1 kommentaar:

  1. Aitäh, Jaak! Pöidlahoidmine kulub ära. Kui meie ööbimiskohas nett on, siis katsume iga päev postitada siia väikese reisikirja ja matšide ülevaate.
    Saadame Sulle täna-homme meilile siis igaks juhuks veidike juttu ja oma süsteemikirjeldused äkki ka.

    VastaKustuta