kolmapäev, 17. juuni 2009

USA katsevõistlused

Hiljuti lõppesid USA katsevõistlused Bermuda Bowliks Sao Paulos. Võitis üllatuslikult Robinson, teise tiimina sai Brasiiliasse Nickell (sh Hamman, Zia ja Meckwell).

Siin üks leht, millega Rodwell avas 3C (mittetsoonis tsooni vastu), ja käis kontraga 3ta. -13 impi.

♠ A8
♥ J
♦ Q43
♣ KT97652

Mis on selles Rodwelli lehes imelikku?

P.S. Katsevõistlustel naases tippbridži Larry totaalsed trikid Cohen.

6 kommentaari:

  1. Imelikku pole selles miskit - vana tõde ütleb, et kui hea lehega tõkestad, siis trammi alla jääd. Aga jah, kiipasime Valloga seda jagu ja ma ka imestasin, et kui neil on kasutada 2♣ (mis lubab avangujõudu kuuese ristiga) ja kaitset on sitaks ja rünnet oluliselt vähem, et miks ta nii avas.

    VastaKustuta
  2. Kiibitsesin kah nädalavahetusel neid matshe. Päris tore oli et vugraphija andis edasi ka mängijate vahelise omavahelise arutelu peale jaotust ja ka niisama lõõpimise.

    Miskipärast kaldun arvama et järgnev näide on pigem lõõpimine:
    A la et kysitaxe kas see on sundiv? Vastus et pole varem ette tulnud (!!). Selle peale küsija ei jäänud kah võlgu ja ytles no ma eeldan siis et oli sundiv;) Küsimus oli miski teise kõrguse võistleva pakkumise kohta.

    Omapärane folkloor kommentaatorite ütlemistest oli näiteks Zia väljamänguostuste kohta. Viimati eksis ta 1984 aastal (!!). Oli tegemist tüüpilise olukorraga kus KJxx lauas ja käes duubel ning üle yhe ei tohi ära anda.

    VastaKustuta
  3. Vaadake veel toodud lehte tähelepanelikult. Postituses esitatud küsimusele esimesena õigesti vastajale au ja kuulsus.

    VastaKustuta
  4. ohjah, sama asi, millest Laanemäe paar nädalat tagasi bridžinurgas kirjutas ja mis lehte hoidnud tädile palju rõõmu pakkus

    VastaKustuta
  5. ahjaa, mis Cohenisse puutub, siis minu arust on Indrek asjast valet pidi aru saanud, nimelt ta lubas, et LOOBUB selle aasta lõpul tipp-bridžist

    VastaKustuta