neljapäev, 11. juuni 2009

Rekontra jällegi päevakorral

Sihke jagu ja järgnevus. Kuda pakud?

6 kommentaari:

  1. Kontra tähenduseks näen kahte võimalust:
    1. väljavõtt, st tõenäoselt 4-6 ärtu/pada. Pakun 2 ärtu, võibolla isegi 3 (kallis tsoon, äkki seda ikka mitte)ja olen päris rõõmus.
    2. trahv - vana hea 3 masti nat pakutud reegel. Siiski tundub äärmiselt kahtlane, et partner omast käest hakkaks 2. korrusel vastast trahvima. Praktilisem lahendus oleks selles kohas ikka väljavõttu mängida, et 1. puntkis kirjeldatud leht ära näidata. 2 ärtu pakkumine saaks siis jääda 5-5 kallismastidega lehe näitamiseks. Lisaks muudab partneri trahvisoovi vähetõenäoliseks minu toekas ruutuholding.
    Kokkuvõtteks: pakuksin 2 ärtu ja vaataksin, mis saab.

    VastaKustuta
  2. kontra 100% ei ole trahviks (vaata kasvõi enda ruutusid kui muidu ei usu) vaid lubab tõenäoliselt neljast ärtut kõrval (halvemal juhul ei ole sedagi, lihtsalt mingi ca 16pp viiese padaga), seega pakun 2 ärtut.

    VastaKustuta
  3. Aga kui ärtu olex neljane ja pada duubel, kas siis kah leidux 2H pakkujaid?

    VastaKustuta
  4. Ikka pakuks 2H. Keskmisel juhul partneril ikkagi 4. ärtu on.

    VastaKustuta
  5. Mina pakuksin ka 4-2 ärtu ja padaga 2H, kontra peaks üldjuhul olema suunatud just ärtule (või juhul kui partneril ei ole ärtut, siis pada mängimisele).

    VastaKustuta
  6. Laua taga läx paraku teisiti - 2H pakkumist ei toimunud. Mul Südis oli lehex QS8xx-AKs9-k9-xx, partneri passist järeldasin et toetab nii ärtut kui pada ning jätab otsuse minu teha. Valisin pada mis jäi lepsix ja läx -1100 (istus 5-2). 2H olex olnud võidetav, kuigi ka see istus 4-0. Partneri seletus passimise kohta oli et ei tahtnud vaba positsiooni pakkumist teha:(

    VastaKustuta