esmaspäev, 22. juuni 2009

Kah huvitav jagu Pärnust

Istusin Westis ja neljanda käena jõudis enne mind juba laual nii mõndagi juhtuda. Sellist lehega läbipassida tundus liiga passiivne ja nii see rong teele läx. Tagantjärele tarkusena võib öelda jah et pass ja -140 olex meile 35% semel 57% andnud, kuid mina sellise lehe kiusatustele vastu pidada ei suutnud;) Ei osanud ma laua taga seda võita ja ka lahtisega ei tundu asi välja tulevat kui kaitse just ei maga. Korra saalis oli kyll võidetud kuid 4D, aga pigem võis see kah ehk antud olla. Või leiab keski väljamängu?

Siin on Jagu

5 kommentaari:

  1. Kas teil mingit ülekannet ruutusse ei saa teha selles kohas, läbi 2NT või 3C? Kontra tundub suht karm ikka. Ja kui juba kontra olemas, miks siis 3 ruutu sundivat peaks mängima?

    Väljamängu kohta ei oska väga miskit öelda, isegi istus suht soodsalt Sulle kogu jagu.

    VastaKustuta
  2. Kontra on nõrgem kui kohene 3D. Kui ntx 3s asemel olex partner saanud 3c öelda siis minu 3d olex ta võinud passida.


    Huvitav fakt eesti bridge agressiivsuse kohta. Kirjutan nimelt miskit programmijuppi mis turniiritulemuste pealt paari ja jao kohaseid exceleid tekitab. Eks see programm kasvab sedasi pisitasa nagu igasuge erandeid ette tuleb. Peale pooleaastast kasutamist tuli Pärnu kohvikuturniiri tulemustega välja üks uus erand - passiring nimelt ,)

    VastaKustuta
  3. Mul on kah üks selline rakendus kirjutatud, juba aastast 2003.
    http://www.hot.ee/nigulh/bridge/gpresult.htm

    Selle suurim puudus on, et ta on VB skript, mis OpenOffices ei tööta, aga Excelit mul kodus ei ole.

    Juhtumisi testisin programmi praegu Pärnu paarika tulemustega. Kuna Vamps väga palju tabelite struktuuri 6 aasta jooksul muutnud ei ole, siis üldiselt isegi töötab (väikeste mööndustega küll).

    VastaKustuta
  4. Mul excelit ei vaja, aga pakendamisele pole mõelnud kuna idee on ikkagi webiväljund tekitada (dynaamiline). Hetkeversioon olex koos mõne kolmanda partei jar-i ärasikutamisega isegi vist kasutatav.

    VastaKustuta
  5. Kontra on minu jaoks ilmselgelt vale pakkumine, see peaks jääma puhtalt väljavõtukontraks lühikese padaga. Lehe eesmärk on ju mängima jääda 3 ruutut - keskelt läbi peaks see olema normaalne leping. Ja kui kasutusel on mingi Lebensohhli tüüpi atribuut (usutavasti Teil pärast 1NT-(2Pada)-? seisus on),siis siin on ju analoogiline seis. Seega 2NT! (Lebensohl) või 3Risti! (kui Adv Lebensohl).

    VastaKustuta