neljapäev, 19. august 2010

Uuemaid slämmilugusid

Jagu

Tagantjärele tarkusena võib öelda et hea et juuniorid rohkem ärtuga vahele ei tulnud, see olex meid altminevasse 6♠-i või neid endeid 7♥ tõkkesse upitanud. Märkelehte vaadates selgus et pada slämmi polnud jõudnud keegi, kuigi paar korda oli geime mängitud 12 tihiga küll. 6♥ tõket oli jäetud lauale 2 korda ja 3 optimistliku paari olid upitatud 7♦-i lepingusse.


Teine natuke põnevam jagu pakkumise ja väljamängu kohalt tuli vastu viimases voorus ja kaardid liikusid seekord sedasi. Slämmi oli jõudnud peale meie ainult kax paar veel ja seega tulemusex 85%. Alt olid samuti läinud 3 paari, korra lootusetus NT lepingus.

Selles jaos olex kuidagi vaja partnerilt teada saada pada avakäigu info, paraku napib jõudu 3♠ kontreerimisex. Võimalik et risti toetamise asemel pass, aga ega see suurt midagi selgemax ei teex. Samas ka hea näide selle kohta et kuidas kiirelt ja probleemideta slämmi jõudu:) Osti kohal istus küll Leo Kuru, aga ilmselt on selline järgnevus loogiline siiski paljudele mängijatele. Märkelehelt võis teada saada et välja olid tulnud/lastud ka kõik 4 pakud 6NT-d (kolm neist overiga), üks neist isegi kontraga. -1390 andis meile seekord täpselt 50%.

3 kommentaari:

  1. Viimases jaos viirastus Westil ilmselt, et tal on veel üks extra Äss - muud põhjendust on 3S pakkumisele raske leida.

    VastaKustuta
  2. Optimistlik neh... Teises ruutu splinter 10p-ga kah optimistlik, 1 ärtu lubab alates 6p-st.

    VastaKustuta
  3. Teises jaos võiks ju ikkagi ruutu ässa Südile paigutada, kui Nord tõesti väikse ruutu käib nelja kaardi lõppseisus. Sel juhul tuleks see ruutu lüüa ja laua risti peale jääb Süd pada-ruutu sundi.

    VastaKustuta