esmaspäev, 3. august 2015

Kaval kaitse (kuid ilma sigarita)

Võsul segapaaride turniiril avasin alumisest käest 1S ning passisin Pihla 3S mixed raise'i (vähem kui kutsuv, aga lubab mõnevõrra väärtuseid).

♠KQ32 ♥9543 ♦Q8 ♣983
♠J8764 ♥8 ♦KT ♣AQT42

Vastased alustasid 2 ärturingiga. Trumpasin ning käisin pada J, mis sai tihi. Edasi Ruutu K, mis võeti ässaga, uus ärtu, mille lõin. Läksin ruutuga lauda ja lõikasin ristit sügavalt kaotades kuningale (jagu pöörates jätmaks Südi väljamängijaks).

♠KQ3
♥9
♦-
♣98
♠AT
♥-
♦975
♣5
Laud ♠-
♥AK
♦J6
♣J6
♠87
♥-
 ♦- ♣AQ42
3 tihi olin juba ära andnud ning vastasel oli üleval veel trump äss, seega vajasin kõiki ülejäänuid. Tundub, et saan need 5 tihi kergelt, kuid vastaseks olnud Rummel leidis kavala ruutukäigu topeltlööki. Oletame, et löön kätte visates ärtu ning jätkan trumbiga. West võtab ning käib risti ning Ost katab laua kaardi.
♠KQ
♥-
♦-
♣9
♠T
♥-
♦97
♣-
Laud ♠-
♥A
♦J
♣J
♠-
♥-
♦-
♣A42
Kuigi mul on nüüd tegijaid ülegi, olen käes kinni ega pääse trumpi maha tõmbama - West saab mu risti kinni lüüa. Õnneks leidus pääsetee. Pärast Westi käidud ruutu kätte löömist (visates ärtu) tõmbasin ise ühe risti ning käisin alles seejärel trumpi (West on käigul pärast trump ässaga tihi saamist).
♠KQ
♥-
♦-
♣9
♠T
♥-
♦97
♣-
Laud ♠-
♥A
♦J
♣J
♠-
♥-
♦-
♣Q42
Nüüd tuli leping kergelt välja.  Risti käik, millega tõmbasin Westilt välja ähvardava viimase risti, on nn hambaarsti võte.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar