neljapäev, 5. aprill 2012

Original 4th best

4. aprilli postitus "Päeva jaotuses" tuletas mulle meelde, ühe paari kuu taguse sündmuse, kus arusaamatus kaitses tekitas minu ja partneri vahel pika sõnavahetuse teemal, kes ei oska kaitsta. Jaotus ise oli selline.
Leping läks küll üheta, aga kuna olime IMP-dega maas, siis iga 100 punkti oli oluline. Seega edasi saigi vaieldud selle üle, kumb meist ei suutnud jagu kokku lugeda ja oli selles süüdi selles, et ärtu blokki jäi. Mida teie arvate ja kuidas teie sellises olukorras kaitsete?

4 kommentaari:

  1. Normaalne on käia selles kohas tagasi ärtu 9. Mis krt return your original fourth best etc. Mingi jaburdus.

    VastaKustuta
  2. i read your post this is fantastic and i like your post thanks for sharing this blog post.

    VastaKustuta
  3. Normaalne olex visata ruutule ärtu 4 ära ja käia 9. Aga ma arvan et ka üldise "Original 4th best" puhul tuleb vastavalt vajadusele käia vahel reast ülemist - teise ringi jaox on 984 juba piisavalt kõrge rida mooarust. See annab üsnagi loogilise unblocki võimaluse kolmanda ärtu ringi jaox...

    VastaKustuta
  4. Nõustun Mõtsuga, et visaku oma ärtu neli ruutule minema ja probleem lahenenud (Ostil saab olla ainult üks kolmest kõrgem ärtu veel käes). Aga muidu ma arvan, et võiks ikkagi kõrge ärtu letti panna, kuna kinniblokeerimisoht on liiga suur, isegi kui partner esialgu ei saa mastipikkusest aru, ei juhtu sellest midagi halba.

    VastaKustuta