neljapäev, 1. aprill 2010

Väike väljamängu harjutus

Alates möödunud aasta augustist mängin sagedasti hollandlaste on-line bridžisaidil Stepbridge (vt. http://www.stepbridge.nl/ ). Enamasti siis peab mängima Acolit tugeva 1NT-ga, millega kaasneb multi ja muiderberg. Aeg-ajalt näeb mängimas ka korralikke Hollandi mängijaid (ise olen kohanud ja mänginud Huub Bertensi, Kees Mulderi, Paul Maris' jt. vastu või paaris). Täna näiteks kell 17-18.30 eesti aja järgi teevad treeningut Huub Bertens, Berry Westra.

Toredaid jagusid tuleb ikka tihti ette, üks väike väljamängu harjutus näiteks üleeilsest õhtust.

Jaotus nr. 2, O, NS, MP

West

♠ KT9
♥ AJ
♦ KJ96
♣ J654

Ost (mina)

♠ AQ73
♥ K864
♦ A2
♣ K83

Avakäiguks tuli Südilt ♣10, lauast väike, Nord võttis A-ga ja jätkas ♣Q-ga, mille võtsin kätte K-ga, Südilt 2 ja lauast väike.

Nüüd oli aeg mõtlemiseks, tipust on otse 9 tihi, kui pada jagub 33 või solban kukub, siis 10 tihi. Ilmselt on see paarikal aga vähe.

Milline on Sinu mänguplaan?

4 kommentaari:

  1. Ma prooviks nii arvestada ,et vpv on 4333 jaotus seega ppv 2443 + igast mastist pilt muidu ei saaks ma risti emanda tagasikäigust aru. Seega 4 ringi pada alguseks ja siis 2 ringi + sissevise ppv seda masti mida ta 4anda pada peale viskab.

    VastaKustuta
  2. Kaks ideed, kas mängida kolmas risti ja vaadata mida risti duubel AQ-ga tüüp viskab või minna pajaga lauda ja lõigata sama tüübi poolt sõdurit. Ei teagi kumma laua taga valix, esimene tundub tiba ohtlikum kui pärast ikkagi näppu lõikad samas shampust tahax ju kah vahel juua;)

    VastaKustuta
  3. Ma lõikaks järgmisel võimalusel ohutusse kätte: käest ♦A ning uus ruutu laua 9 alla. Kui PVP võtab kümnega, siis peab ta käima ühte kahvlisse andes 10. tihi. Pärast seda mängiks tegijaid ning mingi sunniga võiks tulla ka 11. tihi.

    VastaKustuta
  4. Känd, kõik on väga põnev, aga kuhu lahendus jääb?

    VastaKustuta