esmaspäev, 14. september 2015

Bridžipetturid

Viimaste aastate 2 maailma edukaimat paari on olnud Fisher - Schwarz ja Fantoni - Nunes. Kaua aastaid on olnud avalik saladus, et nende mänguvõtted on kahtlased ning nad võivad olla petturid. Enam see ei ole saladus. Bridgewinners.com ja bridgecheaters.com sisaldab tugevaid tõendeid nende petturlusest.

Kumbagi paari ei ole veel ametlikult süüdi mõistetud ning nad kahtlemata väärivad erapooletut õigusemõistmist. Siiski tundub olemasoleva info põhjal nende aususe tõenäosus kaduvväike. Kui miski näeb välja nagu part, prääksub nagu part, liigub nagu part, siis ta tõenäoliselt ON part.

Kes on siis maailma parim bridžipaar? Minu panus on kas Bocchi - Madala või Meckstroth  - Rodwell.


“Bridge is for fun. You should play the game for no other reason. You should not play bridge to make money, to show how smart you are, or show how stupid your partner isor to prove any of the several hundred other things bridge players are so often trying to prove.” Bridžilegend Charles Goren.


1 kommentaar:

  1. Parimat paari pole veel leitud. Aga parim väljamängija on (trummide põrin)... http://bridgewinners.com/article/view/statistically-the-best-declarer-is/

    VastaKustuta