kolmapäev, 17. detsember 2014

Jõulud


Kõik on tsoonis, võistkondlik. Omad
♠AKxxx ♥Qx ♦Qxx ♣Kxx

Partner avab 2H (5H+5odav) - vastane 2S - sina?

Oletame, et passid (vastane on seal, kus sa tahad, et ta oleks) ning teine vastane tõstab 4S!

Part - V1 - Sina - V2
2H* - 2S - Pass - 4S
Pass - Pass - ?

Jõuludeni on küll mõned päevad aega, aga nagu öeldakse: järsku on nad tulnud varakult! Kas tunned juba esimese kingituse lõhna? Mis pakud?

Üks koht, kus ma pidevalt pakun liiga tagasihoidlikult on vastaste geimi/slämmi mitte kontreerimine hea trumbi pealt. Pahatihti läheb leping (ilma kontrata) küll umbes kaheta alt, kuid selgub, et teises toas/saalis on sama leping olnud kontraga. Paha lugu. Ülaltoodud lehega ei suudaks ma aga tõenäoliselt vastu panna ning topeldaks panused.

Tor Helness oli seda lehte hoides tagasihoidlikum ja passis. Ta sai 2 trumbitihi ja partner sai ärtu ässa - täpne leping. Kahjuks pole teada, miks täpselt Helness nii hästi otsustas ... ju ta vaatas kalendrisse ja nägi, et pole veel õige aeg.

2 kommentaari:

  1. Mis oli jaotus? Kas neli pada oli tõrjumatu? Kas kontreerimine oleks oluliselt IMPe kaotanud? Ehk siis - kas ka teises toas pressiti ära maksimaalselt 22 hcp-ne ja vaid kaheksase klapiga geim?

    Vallo

    VastaKustuta
  2. Jaotus oli segane. Peale vaadates võiks ta pigem alt minna parima kaitsega.

    Teises toas oli selline põnev pakkumine, et avaja passis (5p 0535 jaotus tihedate mastidega), teine käsi ka passis omades JT98x / KJ / J8 / AQxx
    ja nüüd Helnessi käsi avas loomulikult 1S!. Selle peale passisid vastased lõpuni.

    VastaKustuta