laupäev, 7. november 2009

Tulemusi Druvast

Sain teada, et Eesti juunioritel läheb Druvas Läti juunioride meistrivõistlustel hästi. Paariturniiri esikolmik:
1. Lorenc-Bethers
2. Tuul-Erika
3. Tanel-Irene
Ainult esikoht tuli kohalikele loovutada :) Aga need on korralikud mängumehed ka.

6 kommentaari:

  1. www.bridge.lv lehel on üleval kõik druva tulemused. Aga kuna siia kommentaari paste'ida ei saa siis otse linki ei hakanud tippima.

    Meeskondlikus 2. koha saanud Estonia mängis minu mäletamise järgi 7 voorust 3 võitjate vastu ja võitis kõik kolm. Lätlastel aga õnnestus teisi tiime tõsisemalt lüpsta kui eestlastel.

    VastaKustuta
  2. Ohhoo, see on küll võimas, et võitjaid nii veenvalt lüpsti :)
    Natuke tuletab meelde seda, kuidas me käisime Maarja, Tuule ja Erikaga Läti lahtistel naiste meistrivõistlustel mängimas. Süsteem oli seal selline, et pärast umbes pooli voore mängis 1. koht alati 2.-ga, 3. 4.-ga jne. Selle tulemusel mängisime me Maarjaga 3 vooru järjest Tuule ja Erika vastu (1. laual õnneks) ja kui meid ka neljandaks kokku hakati panema, tõstsime protesti :) Et me ei sõitnud Riiga selleks, et omavahel mängida, seda võinuksime Tartus ka teha. Siis muudeti süsteem Shveitsi omaks ja saime teistega ka mängida. Viimases voorus küll siiski jälle omavahel. õnneks õnnestus kõigest hoolimata nii 1. kui 2. koht koju tuua.

    VastaKustuta
  3. Autor on selle kommentaari eemaldanud.

    VastaKustuta
  4. Tegelikult me võitsime kõvasid lätlasi siiski vaid kahel korral kolmest. Aga ikkagi hea, sest kõiki ülejäänusid nad võitsid 25-ga (ok, vist ühte tiimi 22-8). Süsteem oli jah nõme - kui on 8 tiimi ja 7 vooru, kuidas teie asja korraldaksite? Kas saab olla midagi õiglasemat ringsüsteemist? Aga ei - viis vooru šveitsi ja siis kaks itaaliat. See võis olla muidugi ainuke võimalus meil esikoht kinni püüda, kuid see tundus meie jaoks kogu aeg lootusetu ülesanne, pigem seadis süsteem ohtu meie teise koha, kuna meie pidime mängima kõvade lätlaste vastu ja teised said siis altpoolt punkte koguda.
    Aga kõik lõppes siiski hästi. Eriti tahaks esile tuua võistkonnakaaslaste Simon Vigonski ja Oliver Rosenbaumi hea mängu! Juuniorid ei ole veel kaugeltki surnud, kuigi mina, Pihel, Oliver Loper Maarja ja Andre see aasta nende hulgast lahkume!

    VastaKustuta
  5. Ring tundub mõistlik samas kui tasemed on (väga) erinevad (tundub mulle et teie kax olite teistes kõvasti üle?) siis pigem eelistax kas alagrupidega või handicapiga turniir.

    VastaKustuta
  6. Ei olnud üldse teistest kõvasti üle. Kõvade lätlaste tiim ilmselt oli kõigist üle, aga näiteks ma ei pea teist Eesti tiimi (Kaldamäed, Irene Tamm-Tanel Teinemaa) sugugi nõrgemaks kui meie tiim, lisaks veel paar lätlaste tiimi, kust ühes mängis näiteks üks Bethersitest ja teises suurte kogemustega läti tüdrukud Andresone-Cimoka lootustandvate noorte kaaslastega.

    VastaKustuta