kolmapäev, 18. november 2009

Esmaspäevane klubi algas üsnagi tormakalt

Pakumine siis esimeses jaos kohe selline:
Mina - Vastane - Partner - Vastane
1C(tugev) - 2S - 4H - 4S
6H - p - p - 6S
p(F)- X - ppp

Kuna vastane oli rohelises ja meie punases siis nende ohver 1100 näol andis meile ainult 30%. Meil nimelt seisis 7H. Paraku on üsnagi raske peale sellist pakumist tuvastada et minu singel risti Q vastas on partneril renoo. Kaitse nimelt algas ruutu A ja ruutu K mulle. Vaatasin oma lehte ja otsustasin et partneril võix ju ristis äss olla et nii siis proovisingi oma Q-d lauale pannes omale lööki lahti mängida, aga oh üllatust kui partner selle ise kinni lõi kohe:) Kogu jagu siis selline.

Eelmisega paarisjaos õnnestus küll pakkumise peremehex jääda, kuid saadud 13 tihi ei saanud muidugi hea tulemus ei olnud. Nõrgax kohax osutus see et ma partnerile oma risti pidajat 3NT-ga ära ei näidanud. Ilmselt peax tõesti, mõtlesin laua taga pikalt selle üle aga paraku valisin teise plaani kartuses et ühest pidajast risti võib vähex jääda. Väljamänguga probleeme ei olnud sest lisax kõigi kolme lõike istumisele tekis viimase kolme kaardi lõppseisus ka kallismasti emandate sund ostil:) Kuda Teie pakux?

Üks jagu ka nädalavahetuse finaalidest mis endal eriti hästi ei läinud. Partner avab soodsas tsoonis 1H ja omad käes
♠ T8765
♥ 3
♦ J762
♣ Q64
Millal pakud 1S, kui yldse? Kas pakud erinevalt kui vastane passib või kontreerib? Mis teed kui tsoonid on vastupidi ehk siis ärtuga trammi alla jäämise oht olex nagu pealtnäha suurem?

1 kommentaar:

  1. Ma selle viimase lehega pakuks 1S küll partneri 1H peale kavatsusega passida partneri suvaline taaspakkumine v.a et partneri 1NT kohendaks 2S-sse. Kui PVP kontreerib, siis nVul vast riskiks ikka 1S-ga, Vul passiks.

    VastaKustuta