kolmapäev, 4. november 2009

Klubijagu

Kuigi enne viimast Tallinna klubi paarikat tuli üle hulga aja ise kaarte segada, võib seda jagu vabalt ka masina genereeritux pidada.

Esialgu siis ainult üks käsi näha. Võib pakuda nii järgmist pakumist kui lõpplepinguid. Vihjetex lugege avalauset ja kasutage fantaasiat:)

7 kommentaari:

  1. Mu lehitseja ei näita maste, eeldan siis et E pakkus 1H. Lõppleping võiks sellele vaatamata olla 4H südi käest.

    VastaKustuta
  2. Avalausest sain teada, et jaotust mängiti viimases Tallinna klubis. Kiire pilk tulemustele näitab, et Teie vastasteks ei olnud just kõige teravamad mängumehed, ning ilmselt ajasid midagi sassi, mis teile sellest jaotusest maksi andis.

    Fantaasiavaese inimesena arvan, et Süd pani 3NT (uskudes Nordilt ruutu pidurit ning paari punkti). Nord parandas 4D, sest tal oli palju ruutut, aga väga vähe punkte. Ja sinna see jäigi.

    Margus -- aga miks sul maste ei näita? Handviewer võiks ju universaalselt töötada.

    VastaKustuta
  3. Mingi asi on puudu siin tööjuures ja mul ei ole õigusi, et upgreidida. Tekstis näen ka ainult ruutu puhul kasti, teisi märke ei näe. Kodus näen aga seal ei ole aega lugeda :)

    VastaKustuta
  4. Järgmine pakkumine võiks olla dbl.

    VastaKustuta
  5. No pealkirjast järeldades lükkas South kohe 6 Ristit täis. Ning kuna laua tagai oli ka Mts, jäi see koos Re-ga mänguks. Tulemust ei tihka ennustada.

    VastaKustuta
  6. Ka minul sai fantaasia liigvara otsa ning panin lauale mõtetu 3NT. Oli seda saalis ka võidetud, aga mitte selle kaitsega ja veel vähem sellise väljamänguga;-)

    Kontra on tõesti kõige mõtekam järg, sest siis tekivad võimalused nii 4♥-i kui ka 5/6♦-i leidmisex. Ja isegi kui see 1HX lepingux jääb, olex vähemalt +800 meile ca 90%se tulemuse andnud. Korra oli saalis EW liinis 3H-i proovitud... 4 tihiga. Küll aga oli NS liinis mitu korda +170 saadud 2-3 ärtu lepsides.

    VastaKustuta
  7. Tundub et reaalne jaotus võtis kõik tummax... ;) Kuigi ruutu kontra läbipassinud käest pikka masti oodata on ju tegelikult loogiline.

    Okei mõned küsimused mis sellise järgnevusega mul tekivad. Kuipalju te üldreegline partnerilt punkte ootate sellisest kax korda passinud (yx kord küll trahvix) käest ja kas keegi suudax antud jaoga ja selliselt alanud pakkumisega ka slämmi üles leida? Viimasele küsimusele pakux ise sellise variandi et kui 1H-ile kontra öelda ja nüüd partner 3D julgeb hüpata siis võix 20p (hulga kontrollidega) ja pildiga toetus juba üsnagi paljutõotav olla. Mispeale olex taaskord(!) abix 4D kui rkcb ruutuga järgnevus ;-)

    Tegelikult tahtsin ma hoopis head alanud talve (vähemalt tlnas tuli täna selle talve esimene lumi maha) ja head nädalavahetust soovida:)

    VastaKustuta